Kalligrafie - dynamisch schrijven: ontwikkelen van eigen schrift

module 4 (deel 2)

Start do 8 september '22
13:30 - 16:30

2 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 30
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Jabbeke
Vlamingveld 40
8490 Jabbeke

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Deze twee sessies sluiten aan bij de reeks 'kalligrafie - module 4 - Dynamisch schrijven' van vóór de zomervakantie. Je gaat verder op wat je hierin geleerd hebt. Lesgeefster Veerle Missiaen helpt je nu de opstap maken naar het ontwikkelen van je eigen schrift.

Praktisch

Breng je kalligrafiemateriaal mee. Alleen mensen die deelnamen aan de reeks 'kalligrafie - module 4 - dynamisch schrijven' georganiseerd in mei-juni '22 kunnen hiervoor inschrijven.

Sessies

 • do 8 september '22
  13:30 - 16:30
  Bibliotheek Jabbeke - Default
 • do 22 september '22
  13:30 - 16:30
  Bibliotheek Jabbeke - Default

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 36
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 30
 • Sociale prijs
  € 6
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Veerle Missiaen

Meer over Veerle Missiaen

In samenwerking met