Kalligrafie - Gotisch schrift - Fraktur

© Creative Commons

Start do 18 januari '24
13:30 - 16:30

6 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 92
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Jabbeke
Vlamingveld 40
8490 Jabbeke

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Je hebt al wat ervaring met kalligrafie? Klaar voor een nieuw schrift? Samen met kalligrafe Veerle Missiaen verdiep je je in het Gotisch schrift - Fraktur. De letters van het Fraktur lijken gebroken en hebben veel hoeken. Vandaar de naam. Bovendien zijn ze hoog en smal. Fraktur komt vooral voor in decoratief zetwerk - denk aan een aantal traditionele Duitse kranten, zoals de Frankfurter Allgemeine. Een sterke, karakteristieke letter met statige uitstraling.

Praktisch

Deze reeks is geschikt voor gevorderden. Breng je kalligrafiemateriaal mee.

Sessies

 • do 18 januari '24
  13:30 - 16:30
  Bibliotheek Jabbeke - Default
 • do 1 februari '24
  13:30 - 16:30
  Bibliotheek Jabbeke - Default
 • do 22 februari '24
  13:30 - 16:30
  Bibliotheek Jabbeke - Default
 • do 7 maart '24
  13:30 - 16:30
  Bibliotheek Jabbeke - Default
 • do 21 maart '24
  13:30 - 16:30
  Bibliotheek Jabbeke - Default
 • do 18 april '24
  13:30 - 16:30
  Bibliotheek Jabbeke - Default

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 110,4
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 92
 • UiTPAS kansentarief
  € 18,4
  Wie in onze regio woont (Beernem, Blankenberge, Brugge, Damme, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostkamp, Torhout, Zuienkerke) en een beperkt inkomen heeft, kan een 'Uitpas verlaagd tarief' aankopen (1 euro). Zo geniet je van het Uitpaskansentarief: 80% korting op Uitpasactiviteiten. Wie komt in aanmerking voor het Uitpaskansentarief? - Personen met actieve schulden in budgetbeheer, budgetbegeleiding of collectieve schuldenregeling - Personen met een leefloon of gelijkgestelde OCMW-steun - Personen met inkomensgarantie voor ouderen (IGO) of gewaarborgd inkomen bejaarden (GIB) - Niet-begeleide minderjarige vreemdeling - Mensen met een verhoogde tegemoetkoming Val je onder één van deze categorieën, dan heb je zonder bijkomend onderzoek recht op een UiTPAS aan het kansentarief. Personen met een beperkt inkomen kunnen na een inkomensonderzoek ook in aanmerking komen voor het kansentarief. Let wel: de kosten voor materiaal of maaltijden gekoppeld aan een activiteit, vallen soms buiten het Uitpas Kansentarief. Meer info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Veerle Missiaen

Meer over Veerle Missiaen

In samenwerking met