Kasteelhoeve Forreist - bezoek en bloemenpluk

© Madelie

Erfgoed Leeft!

Start za 22 juni '24
14:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 35
Alle tarieven

Waar Kasteelhoeve Forreist
Doornstraat 213
8200 Sint-Andries

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Op kasteelhoeve Forreist reiken erfgoed en ecologie elkaar perfect de hand. De boerenwoning met unieke gevel,de 18de eeuwse schuur, de stallingen met oranjerie, de Egyptische elementen, de ommuurde moestuin, fruitgaard en pluktuin...de hele site ademt het verleden. Maar dankzij een geslaagde, duurzame restauratie - met het grootste respect voor het landschappelijk, archeologisch en bouwkundig erfgoed - is Forreist verre van stoffig of vervallen. Je wordt rondgeleid op de site: langsheen de hoeve, schuur, oranjerie, ovenhuisje, serre en ommuurde moestuin en hoort het verhaal van de kasteelhoeve, een verhaal van vroeger en nu. Je mag ook je eigen boeketje plukken in de kleurige pluktuin. We sluiten af met een drankje.

Praktisch

We spreken af voor de Kasteelhoeve, Doornstraat 213 in Sint-Andries. Bezoek, een boeketje uit de pluktuin en een drankje zijn in de prijs begrepen. Breng een vaasje mee voor je bloemen!

Sessies

 • za 22 juni '24
  14:00 - 16:00
  Kasteelhoeve Forreist - Kasteelhoeve Forreist

Locatie(s)

 • Kasteelhoeve Forreist Doornstraat 213
  8200 Sint-Andries Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 42
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 35
 • UiTPAS kansentarief
  € 7
  Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Pieter Dewint

Meer over Pieter Dewint

In samenwerking met