Kennismaken met lino-drukkunst

© creative commons

Start di 8 februari '22
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 18
Alle tarieven

Waar De Cultuurfabriek
Stationsstraat 22
8340 Sijsele

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Zelf een lino-snede maken en afdrukken is helemaal niet moeilijk en geeft gegarandeerd schitterende resultaten. Je graveert je tekening op een drager van linoleum. Je oefent 'gutsen' in het materiaal, uitrollen van de inkt en met de hand afdrukken. Samen met Alain Hatse, Etsco, ontdek je heel wat creatieve variaties waarvoor geen drukpers nodig is. De resultaten zijn uniek, want elke afdruk is telkens weer nét dat ietsje anders, en ideaal voor een reeks kunstwerkjes aan de muur, een uitnodigingskaart, een wenskaart,… de toepassingen zijn eindeloos. Na deze introductie kan je zonder veel moeite thuis verder aan de slag.


Praktisch

Alle benodigde materialen zijn in de prijs begrepen.

Sessies

 • di 8 februari '22
  19:00 - 22:00
  De Cultuurfabriek - Default

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 22
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 18
 • Sociale prijs
  € 4
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Alain Hatse

Meer over Alain Hatse