Klussen in huis: elektriciteit

© Creative Commons

Start wo 19 april '23
19:00 - 22:00

3 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 60
Alle tarieven

Waar House of Time
Komvest 45
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Guy Meesschaert leert je meer over hoe de elektriciteitsvoorziening in je huis werkt. Wat betekenen volt, ampère, en watt of kWh? Hoe kan je elektrische toestellen herstellen, een extra stopcontact installeren en een fietslampje repareren? En waarom moet je een haspel steeds afrollen bij gebruik? Wat mag je zelf fiksen en wat niet? Uiteraard is er voldoende tijd voor je eigen vragen.

Praktisch

Je gaat aan de slag in een atelier. Voorzie aangepaste kledij en schoenen.

Sessies

 • wo 19 april '23
  19:00 - 22:00
  House of Time - Pakhuizen
 • wo 26 april '23
  19:00 - 22:00
  House of Time - Pakhuizen
 • wo 3 mei '23
  19:00 - 22:00
  House of Time - Pakhuizen

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 72
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 60
 • Sociale prijs
  € 12
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Guy Meesschaert

Meer over Guy Meesschaert

In samenwerking met

 • House of Time