Koken met vruchten, kruiden en specerijen

© Avansa

Start do 7 oktober '21
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 30
Alle tarieven

Waar Dienstencentrum De Bollaard
Koning Albert I-laan 112
8370 Blankenberge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Koken met vruchten? Verder dan confituur en appelmoes geraken we dikwijls niet. Terwijl er zoveel mogelijkheden zijn! Sofie Darwich, herboriste en gepassioneerd door de wereldkeuken en door alles wat met natuur te maken heeft, laat je kennis maken met heel wat originele recepten. Wat dacht je van confituur met vruchten en wilde bessen, een kruidige chutney van pompoen, een hartige tapenade van rozenbottel, een likje bramenketchup en een slokje gin met sleedoorn. Samen maak je ook al dit lekkers. Sommige bereidingen kan je meteen proeven, andere mag je meenemen naar huis omdat die pas na enige tijd echt tot hun recht komen. De keuken van Sofie staat garant voor een explosie van smaken, geuren en kleuren!

Praktisch

Breng een keukenhanddoek, een bokaal inhoud 350-500 ml, een bokaal inhoud 200-300 ml, een bokaal of flesjes van 100 ml, een plant en een goed mes mee. Wie een passeviet en een stevige zeef (geen roestvrij staal) heeft mag die ook meebrengen.
Je geniet van een uitgebreide proeverij en neemt de gin, de chutney en de ketchup mee naar huis.
Inschrijven:cultuurcentrum Blankenberge vanaf maandag 6 september

Sessies

  • do 7 oktober '21
    19:00 - 22:00
    Dienstencentrum De Bollaard - leskeuken

Locatie(s)

  • Dienstencentrum De Bollaard Koning Albert I-laan 112
    8370 Blankenberge Toon op kaart

Prijs

  • Standaardprijs
    € 30

Begeleiding

Sofie Darwich

Meer over Sofie Darwich

In samenwerking met