Mexicaanse 'Chilaquiles' – kookworkshop

© Creative Commons

Start wo 22 maart '23
18:00 - 20:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 26
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Maak kennis met de lekkere kruidige keuken uit Mexico! Sinds 2010 staat de Mexicaanse keuken op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Terecht. Het is een zeer rijke en diverse keuken, en voor vele mensen een absolute favoriet. Tatzari van Voz Latina tovert met jou een eeuwenoud familiegerecht op tafel: chilaquiles, een traditioneel recept met Mexicaanse tortilla's en salsa. Dit wordt geen saaie kookles, wel samen plezier maken en lekker eten.

Praktisch

Breng een keukenschort mee.

Sessies

 • wo 22 maart '23
  18:00 - 20:30
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 31
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 26
 • Sociale prijs
  € 5
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Tatzari Pablo

Meer over Tatzari Pablo

In samenwerking met

 • Voz Latina