Kookworkshops - bakken met natuurlijke suikers

© Creative Commons

Start di 18 januari '22
19:00 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 64
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Kok en lesgever Peter Vandermeersch staat voor jou achter de kookpotten en verwent je met allerlei lekkernijen. Hij leert je de diverse ongeraffineerde suikers en hun kwaliteiten ten gronde kennen. Je proeft ze en verwerkt ze in eenvoudige en gezonde zoeternijen. Hij gebruikt onder meer graanstropen, agavestroop, kokosbloesemsuiker en rapadura of oersuiker. Hij bekijkt stevia als zoetmiddel en de plaats van honing in dit verhaal. Deze cursus richt zich naar iedereen met een interesse in het thema. Let wel: niet alle ongeraffineerde suikers zijn geschikt voor een diabetisch voedingspatroon.

Praktisch

Ook geschikt voor beginners. Breng enkele plastic doosjes mee.

Sessies

 • di 18 januari '22
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3
 • di 25 januari '22
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 77
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 64
 • Sociale prijs
  € 13
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch