Kruidige geschenkjes voor Kerst

© Avansa Brugge

Start do 7 december '23
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 29
Alle tarieven

Waar Dienstencentrum De Stip
Sint-Jozefsdreef 5
8020 Oostkamp

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Een zelfgemaakt cadeautje voor iemand die je dierbaar is of, waarom niet, voor jezelf. Daar kan geen winkelaankoop aan tippen. Samen met Caroline Tant, herboriste, haal je je creatieve vingers boven om kleine wellness-geschenkjes te maken. Wat dacht je van lekker geurende zeepjes, heerlijk ontspannend badzout of een feestelijke rollerstick met etherische olie? Met aromatische planten en bloemen en allerlei elementen uit de natuur roepen we de winterse, warme sfeer op. Je krijgt ook heel wat ideetjes om je geschenkjes stijlvol en zero waste te verpakken. Ideaal voor onder de kerstboom!

Sessies

 • do 7 december '23
  19:00 - 22:00
  Dienstencentrum De Stip - LDC De Stip

Locatie(s)

 • Dienstencentrum De Stip Sint-Jozefsdreef 5
  8020 Oostkamp Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 35
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 29
 • Sociale prijs
  € 6
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs: * als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt); * of als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent; * of als je een inkomen hebt dat onder de Europese Armoedegrens ligt: - alleenstaande zonder kinderen: 1.366 € - koppel zonder kinderen: 2.049 € / met 1 kind -14j: 2.459€ / met 2 kinderen -14j: 2.869 € / met 3 kinderen -14j: 3.279€ - alleenstaande met 1 kind -14j: 1.776 € - per extra kind jonger dan 14 jaar: 410 € extra / per extra kind vanaf 14 jaar: 683 € extra Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Onder de knop 'vragen' vind je meer informatie

Begeleiding

Caroline Tant

Meer over Caroline Tant

In samenwerking met

 • Gemeentebestuur Oostkamp