Kruidige geschenkjes voor Kerst

© Avansa Brugge

Start do 7 december '23
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 29
Alle tarieven

Waar Dienstencentrum De Stip
Sint-Jozefsdreef 5
8020 Oostkamp

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Een zelfgemaakt cadeautje voor iemand die je dierbaar is of, waarom niet, voor jezelf. Daar kan geen winkelaankoop aan tippen. Samen met Caroline Tant, herboriste, haal je je creatieve vingers boven om kleine wellness-geschenkjes te maken. Wat dacht je van lekker geurende zeepjes, heerlijk ontspannend badzout of een feestelijke rollerstick met etherische olie? Met aromatische planten en bloemen en allerlei elementen uit de natuur roepen we de winterse, warme sfeer op. Je krijgt ook heel wat ideetjes om je geschenkjes stijlvol en zero waste te verpakken. Ideaal voor onder de kerstboom!

Sessies

 • do 7 december '23
  19:00 - 22:00
  Dienstencentrum De Stip - LDC De Stip

Locatie(s)

 • Dienstencentrum De Stip Sint-Jozefsdreef 5
  8020 Oostkamp Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 35
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 29
 • UiTPAS kansentarief
  € 5,8
  Wie in onze regio woont (Beernem, Blankenberge, Brugge, Damme, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostkamp, Torhout, Zuienkerke) en een beperkt inkomen heeft, kan een 'Uitpas verlaagd tarief' aankopen (1 euro). Zo geniet je van het Uitpaskansentarief: 80% korting op Uitpasactiviteiten. Wie komt in aanmerking voor het Uitpaskansentarief? - Personen met actieve schulden in budgetbeheer, budgetbegeleiding of collectieve schuldenregeling - Personen met een leefloon of gelijkgestelde OCMW-steun - Personen met inkomensgarantie voor ouderen (IGO) of gewaarborgd inkomen bejaarden (GIB) - Niet-begeleide minderjarige vreemdeling - Mensen met een verhoogde tegemoetkoming Val je onder één van deze categorieën, dan heb je zonder bijkomend onderzoek recht op een UiTPAS aan het kansentarief. Personen met een beperkt inkomen kunnen na een inkomensonderzoek ook in aanmerking komen voor het kansentarief. Let wel: de kosten voor materiaal of maaltijden gekoppeld aan een activiteit, vallen soms buiten het Uitpas Kansentarief. Meer info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Caroline Tant

Meer over Caroline Tant

In samenwerking met

 • Gemeentebestuur Oostkamp