Kunst als brug tussen culturen - Het Concertgebouw

© Concertgebouw

Rondleiding achter de schermen

Start za 28 januari '23
14:00 - 15:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 10
Alle tarieven

Waar Concertgebouw Brugge vzw
't Zand 34
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Een gids neemt je mee in een verhaal over de geschiedenis, architectuur en werking van het Concertgebouw. Alles aangevuld met verrassende anekdotes. Een boeiende trip die frontstage start, met het Atrium, de Kamermuziekzaal en de Concertzaal als blikvangers. Backstage waan je je even een topartiest.

Wil je samen met mensen van andere culturen op stap? Tijdens deze rondleiding leer je nieuwe mensen en hun verhalen kennen. Want cultuur verwondert, maakt vriendschap en verbindt. We sluiten samen af met een drankje (het drankje is in de prijs begrepen).

Praktisch

De gids zal jullie verwelkomen in de inkomhal (aan de kant van ’t Zand). Een drankje is in de prijs begrepen.

Sessies

 • za 28 januari '23
  14:00 - 15:30
  Concertgebouw Brugge vzw - Default

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 12
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 10
 • Sociale prijs
  € 2
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Baraa Khadra

Organiseert en coördineert het aanbod rond het thema diversiteit.
Meer over Baraa Khadra

In samenwerking met