Leren werken met je Android-smartphone - online

© Creative Commons

Start maandag 26 april 2021
10:00 - 11:30

5 sessies

Prijs

Standaardprijs: 30 euro
Alle tarieven

Waar Bij je thuis
via Zoom
Online Online

Meer info over de locatie

Begeleiding

Heb je een smartphone gekocht en wil je er beter mee leren werken? Tijdens deze sessies oefen je de meest gebruikte vingerbewegingen, leer je hoe je meer haalt uit het toetsenbord, hoe je best je startscherm organiseert om vlug en efficiënt te werken, hoe je dankzij enkele handige weetjes goede foto’s maakt en deelt (met WhatsApp bijvoorbeeld). Samen installeren en verkennen we ook andere, vaak gebruikte apps. Al doende leren, dus. Natuurlijk is er ook plaats voor jouw vragen!

Belangrijk:

Deze praktische cursus voor beginners is enkel geschikt voor smartphones met het Android-besturingssysteem, niet voor iPhones!

Vooraf een kijkje nemen op de website van cursusbegeleider Joost Dancet kan: https://mijnsmartphone.wordpress.com

Praktisch

Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goeie internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig om te kunnen deelnemen. Na je inschrijving en betaling ontvang je enkele dagen voor de activiteit start, een mail met alle praktische gegevens om deel te kunnen nemen aan deze sessie.

Download alvast Zoom op je pc of tablet. Hier lees je stap voor stap hoe je werkt met Zoom: https://avansa-brugge.be/vragen

Sessies

 • maandag 26 april 2021
  10:00 - 11:30
  Bij je thuis - thuis
 • dinsdag 27 april 2021
  10:00 - 11:30
  Bij je thuis - thuis
 • woensdag 28 april 2021
  10:00 - 11:30
  Bij je thuis - thuis
 • donderdag 29 april 2021
  10:00 - 11:30
  Bij je thuis - thuis
 • vrijdag 30 april 2021
  10:00 - 11:30
  Bij je thuis - thuis

Locatie

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  36 euro
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  30 euro
 • Sociale prijs
  6 euro
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Joost Dancet

Joost is al meer dan twintig jaar een verwoed computer fan. Troost je, hij houdt ook nog van rockmuz ...
Meer over Joost Dancet