Leven in ritme met de natuur – de lente

© Sabine Martens

studiedag

Start do 21 maart '24
10:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 90
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Samen met Sabine Martens, apotheker en voedingscoach, bekijk je welke organen, zintuigen en weefsels beïnvloed worden door de seizoenen. Je krijgt tips hoe je die in evenwicht houdt/brengt, samen met de emoties en gevoelens die erbij horen. Je leert per seizoen hoe je de meest voorkomende kwaaltjes op een natuurlijke wijze en met je dagelijkse voeding kan oplossen. Het ene seizoen zal meer of minder invloed hebben op jouw lichaam, leven en gezondheid, afhankelijk van jouw eigen energie. In deze workshop focust Sabine zich op het lenteseizoen. Samen bereid je een aangepaste en evenwichtige maaltijd om dan over de middag samen te verorberen.

Praktisch

Deze studiedag is een uitbreiding van de lezing 'Leven in ritme met de natuur' (15 febrauri in Avansa) en de eerste van een reeks waarin telkens een ander seizoen belicht wordt. Je schrijft je in per activiteit en kan dus elke sessie afzonderlijk volgen.

Sessies

 • do 21 maart '24
  10:00 - 16:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 5

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 108
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 90
 • UiTPAS kansentarief
  € 18

Begeleiding

Sabine Martens

Sabine Martens woont in Brugge en heeft een zelfstandige praktijk als voedingstherapeute. Haar…
Meer over Sabine Martens