Linux Café

© Creative Commons

Start do 8 juni '23
14:00 - 17:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 8
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Wil je graag wat meer experimenteren met het besturingssysteem Linux en overleggen met andere Linux-gebruikers? Kom naar het maandelijkse Linux Café bij Avansa. Er is tijd voor vragen, een losse babbel, experiment en uitwisseling van ervaring en kennis. Je beslist zelf mee over wat er tijdens de (volgende) sessies aan bod komt.


Neem ook eens een kijkje op de Brugse Linux community bij Avansa: https://brutux.groups.io/g/main

Praktisch

Breng je eigen laptop en lader mee. Een eigen usb-stick meebrengen is wenselijk, minstens 16 GB. Daarmee maken we een linux-live-usb die op elk ander toestel kan werken zonder iets aan dat toestel te wijzigen...
Wie geen laptop heeft kan met de usb-stick op een recup toestel werken dat we kunnen voorzien mits vraag vooraf aan Annie Kerkhove linuxcafe@avansa-brugge.be
Wie een niet meer gebruikt toestel heeft mag dit ook mee brengen: we kijken of er een recup mee mogelijk is voor iemand anders. Zo leren we samen ook installeren.

Sessies

 • do 8 juni '23
  14:00 - 17:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 5

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 10
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 8
 • Sociale prijs
  € 2
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.139€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.708€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Annie Kerkhove

Meer over Annie Kerkhove