Luistercafé

© Ivan Van de Cappelle

Start di 25 april '23
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 8
Alle tarieven

Waar De Huyskamer
Torhoutsesteenweg 191
8200 Sint-Andries

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Welkom in het Luistercafé, een plek waar geluisterd wordt naar wat er in je leeft, zonder beoordeeld te worden, zonder ongevraagd advies of oplossingen aangeboden te krijgen. En waar je ook op dezelfde manier naar anderen luistert. Er is geen vooraf bepaald thema: elk verhaal, over iets prettigs of onprettigs, is welkom. Door met open belangstelling naar elkaar te luisteren, en beluisterd te worden, kun je diepgaande verbinding ervaren. Frédéric Cotman, trainer en coach Verbindende Communicatie, start de bijeenkomst met wat korte richtlijnen en inspiratie. Daarna ga je in kleine groepjes samenzitten zodat iedereen de tijd krijgt om te spreken en te luisteren. Als afsluiting kan je nog even in de groep je ervaringen uitwisselen.

Praktisch

Dit luistercafé is een eenmalig experiment, maar bij voldoende belangstelling kan er misschien meer uit groeien. Je hoeft niets voor te bereiden. Geniet van het luisteren en het beluisterd worden van wat in je opborrelt.

Sessies

 • di 25 april '23
  19:30 - 21:30
  De Huyskamer - De Huyskamer

Locatie(s)

 • De Huyskamer Torhoutsesteenweg 191
  8200 Sint-Andries Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 10
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 8
 • Sociale prijs
  € 2
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".
 • Vrijwilligerstarief_1
  € 0

Begeleiding

Frédéric Cotman

Frédéric Cotman geeft en begeleidt workshops en trainingen over communicatie en persoonlijke…
Meer over Frédéric Cotman

In samenwerking met