Luistercafé

© Ivan Van de Cappelle

Start di 12 december '23
14:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 8
Alle tarieven

Waar De Huyskamer
Torhoutsesteenweg 191
8200 Sint-Andries

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Welkom in het Luistercafé, een plek waar geluisterd wordt naar wat er in je leeft, zonder beoordeeld te worden, zonder ongevraagd advies of oplossingen aangeboden te krijgen. En waar je ook op dezelfde manier naar anderen luistert. Er is geen vooraf bepaald thema: elk verhaal, over iets prettigs of onprettigs, is welkom. Door met open belangstelling naar elkaar te luisteren, en beluisterd te worden, kun je diepgaande verbinding ervaren. Frédéric Cotman, trainer en coach Verbindende Communicatie, geeft je handvaten en begeleidt de oefening. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar menselijk contact en authentieke verbinding.

Sessies

 • di 12 december '23
  14:00 - 16:00
  De Huyskamer - De Huyskamer

Locatie(s)

 • De Huyskamer Torhoutsesteenweg 191
  8200 Sint-Andries Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 10
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 8
 • Sociale prijs
  € 2
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs: * als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt); * of als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent; * of als je een inkomen hebt dat onder de Europese Armoedegrens ligt: - alleenstaande zonder kinderen: 1.366 € - koppel zonder kinderen: 2.049 € / met 1 kind -14j: 2.459€ / met 2 kinderen -14j: 2.869 € / met 3 kinderen -14j: 3.279€ - alleenstaande met 1 kind -14j: 1.776 € - per extra kind jonger dan 14 jaar: 410 € extra / per extra kind vanaf 14 jaar: 683 € extra Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Onder de knop 'vragen' vind je meer informatie
 • Vrijwilligerstarief_1
  € 0

Begeleiding

Frédéric Cotman

Frédéric Cotman geeft en begeleidt workshops en trainingen over communicatie en persoonlijke…
Meer over Frédéric Cotman

In samenwerking met