Maak je eigen, natuurlijke cosmetica - met Anne Drake

© Anne Drake

Start do 23 september '21
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 65
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Tijdens deze inspirerende workshop leert Anne Drake, auteur van Ecologie op hoge hakken en Ecolifestyle, je zelf verzorgingsproducten maken. Je werkt met hoogwaardige grondstoffen, toegelaten door de strenge voorwaarden van natuurcosmetica. Enkel het beste is goed genoeg voor jouw huid. Je gaat aan de slag met bloemenwaters, plantaardige oliën uit eerste persing, essentiële oliën en werkzame stoffen. Je maakt alles zelf en neemt de producten en recepten mee naar huis. Voorkennis is niet nodig. Je gaat naar huis met een shampoo bar, een gelaatsreiniger, een lipbalsem en een hydraterende crème.

Sessies

 • do 23 september '21
  19:30 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 78
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 65
 • Sociale prijs
  € 13
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding