Maak je eigen natuurlijke cosmetica - met Anne Drake

© Anne Drake

Start do 4 mei '23
19:00 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 74
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Beernem
C. Marichalstraat 1
8730 Beernem

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Tijdens deze inspirerende workshop met Anne Drake, auteur van 'Ecologie op Hoge Hakken' en 'Ecolifestyle, Aan de slag!', leer je dat zelf natuurlijke cosmetica maken helemaal niet moeilijk is. Voor onze huid en haren is enkel het beste goed genoeg: daarom gebruiken we enkel natuurlijke grondstoffen zoals bloemenwaters, oliën uit eerste persing, essentiële oliën en andere natuurlijke ingrediënten. Je gaat naar huis met een shampoobar, gelaatsreiniger, hydraterende crème en een bodylotion bar!


Praktisch

Inschrijven kan via www.beernem.be/tickets of de bibliotheek van Beernem, C. Marichalstraat 1, Beernem, tel. 050 78 11 28.
Je hebt geen voorkennis nodig. Breng doosjes om je zelfgemaakte cosmetica in te doen en een mondmasker (voor een bereiding) mee.

Sessies

 • do 4 mei '23
  19:00 - 21:30
  Bibliotheek Beernem - Default

Locatie(s)

 • Bibliotheek Beernem C. Marichalstraat 1
  8730 Beernem Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 89
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 74
 • Sociale prijs
  € 15
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Anne Drake

Anne Drake is auteur van de boeken Ecologie op Hoge Hakken en Ecolifestyle, aan de slag!Het lukte…
Meer over Anne Drake

In samenwerking met