Maak zelf je geboortekaartje - met Canva

© Canva

Festival Motherhood

Start zo 21 april '24
10:00 - 12:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 18
Alle tarieven

Waar Concertgebouw Brugge vzw
't Zand 34
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Niets unieker en persoonlijker dan een zelf gemaakt geboortekaartje. Moeilijk hoeft dat niet te zijn: met het programma Canva lukt het je zeker. Canva is online software waarmee je op een snelle en gebruiksvriendelijke manier mooie kaarten, uitnodigingen, posters of flyers maakt. Je put hierbij uit een enorme bibliotheek aan kant-en-klare achtergronden, vormen, lijnen, teksten, knoppen, icoontjes, pijlen, infographics en illustraties. En natuurlijk kan je ook eigen foto's uploaden en gebruiken. Je ontwerpt 'in de cloud', maar het is natuurlijk ook mogelijk om je ontwerp te downloaden naar je eigen PC zodat je je kaart kan doormailen, printen of naar de drukker sturen.

Praktisch

Breng je eigen laptop en oplader mee om op te werken.
Breng gerust ook eigen foto's mee op stick of zorg ervoor dat je ze naar jezelf gemaild hebt.
Deze activiteit vind plaats in het Concertgebouw in het kader van het festival Motherhood: www.concertgebouw.be

Sessies

 • zo 21 april '24
  10:00 - 12:30
  Concertgebouw Brugge vzw - Default

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 22
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 18
 • UiTPAS kansentarief
  € 3,6
  Wie in onze regio woont (Beernem, Blankenberge, Brugge, Damme, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostkamp, Torhout, Zuienkerke) en een beperkt inkomen heeft, kan een 'Uitpas verlaagd tarief' aankopen (1 euro). Zo geniet je van het Uitpaskansentarief: 80% korting op Uitpasactiviteiten. Wie komt in aanmerking voor het Uitpaskansentarief? - Personen met actieve schulden in budgetbeheer, budgetbegeleiding of collectieve schuldenregeling - Personen met een leefloon of gelijkgestelde OCMW-steun - Personen met inkomensgarantie voor ouderen (IGO) of gewaarborgd inkomen bejaarden (GIB) - Niet-begeleide minderjarige vreemdeling - Mensen met een verhoogde tegemoetkoming Val je onder één van deze categorieën, dan heb je zonder bijkomend onderzoek recht op een UiTPAS aan het kansentarief. Personen met een beperkt inkomen kunnen na een inkomensonderzoek ook in aanmerking komen voor het kansentarief. Let wel: de kosten voor materiaal of maaltijden gekoppeld aan een activiteit, vallen soms buiten het Uitpas Kansentarief. Meer info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Mieke Vergote

Mieke Vergote is communicatieverantwoordelijke en docent grafische software bij CVO Creo.Als…
Meer over Mieke Vergote

In samenwerking met