Maak zelf je geboortekaartje - met Canva

© Canva

Festival Motherhood

Start zo 21 april '24
10:00 - 12:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 18
Alle tarieven

Waar Concertgebouw Brugge vzw
't Zand 34
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Niets unieker en persoonlijker dan een zelf gemaakt geboortekaartje. Moeilijk hoeft dat niet te zijn: met het programma Canva lukt het je zeker. Canva is online software waarmee je op een snelle en gebruiksvriendelijke manier mooie kaarten, uitnodigingen, posters of flyers maakt. Je put hierbij uit een enorme bibliotheek aan kant-en-klare achtergronden, vormen, lijnen, teksten, knoppen, icoontjes, pijlen, infographics en illustraties. En natuurlijk kan je ook eigen foto's uploaden en gebruiken. Je ontwerpt 'in de cloud', maar het is natuurlijk ook mogelijk om je ontwerp te downloaden naar je eigen PC zodat je je kaart kan doormailen, printen of naar de drukker sturen.

Praktisch

Breng je eigen laptop en oplader mee om op te werken.
Breng gerust ook eigen foto's mee op stick of zorg ervoor dat je ze naar jezelf gemaild hebt.
Deze activiteit vind plaats in het Concertgebouw in het kader van het festival Motherhood: www.concertgebouw.be

Sessies

 • zo 21 april '24
  10:00 - 12:30
  Concertgebouw Brugge vzw - Default

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 22
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 18
 • Sociale prijs
  € 4
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Mieke Vergote

Mieke Vergote is communicatieverantwoordelijke en docent grafische software bij CVO Creo.Als…
Meer over Mieke Vergote

In samenwerking met