Macrofotografie

© Creative Commons

Start wo 17 november '21
19:00 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 25
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Macrofotografie is een hele populaire vorm van fotografie. Met macrofotografie maak je kleine dingen groot. Maar welke lens heb je nodig, welke instellingen moet je gebruiken en waar moet je op scherpstellen? In deze cursus krijg je tips en voorbeelden die je nodig hebt om de beste macrofoto's te maken en je gaat ook zelf aan de slag.

Praktisch

Deze cursus is geschikt voor mensen die goed overweg kunnen met de parameters (sluitertijd, diafragma, ISO) van fotografie.
Breng je fototoestel, (macro)lenzen en statief mee.

Sessies

 • wo 17 november '21
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8
 • wo 24 november '21
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 30
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 25
 • Sociale prijs
  € 5
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Kate Neels

Kate Neels studeerde fotografie en fotokunst aan de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten te…
Meer over Kate Neels