Mandala tekenen - creatieve verstilling

© Philippe Waldack

Start za 5 februari '22
16:30 - 18:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 25
Alle tarieven

Waar Concertgebouw Brugge vzw
't Zand 34
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Het woord mandala is Sanskriet voor magische cirkel. Rond de stip in het centrum, die staat voor je ziel, vorm je een cirkel die de cyclus, het oneindige en de eenheid symboliseert. Al tekenend verken je de ruimte binnen de cirkel, het spel van lijnen, vormen, structuren en kleuren. Mandala tekenen is een manier om dichter bij jezelf te komen, even bewust te zijn in het hier en nu en innerlijke rust te creëren.

Praktisch

Je hebt geen voorkennis nodig, tekentalent evenmin. Na een korte introductie ga je zelf aan de slag om een intuïtieve mandala te tekenen en in te kleuren. Breng tekenmateriaal (gom, potlood, slijper), kleurpotloden, een schetsblok A3 of A4 mee en als je dit hebt ook een passer.
In het kader van SLOW: https://www.concertgebouw.be/

Sessies

 • za 5 februari '22
  16:30 - 18:30
  Concertgebouw Brugge vzw - Default

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 30
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 25
 • Sociale prijs
  € 5
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Philippe Waldack

Meer over Philippe Waldack

In samenwerking met