Marokkaanse theeceremonie met koekjes - workshop

© Avansa

Start za 13 mei '23
14:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 12
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

In de Marokkaanse cultuur speelt thee een heel bijzondere rol. Thee zetten is er zoveel meer dan heet water over een handje muntblaadjes gieten. Het maken van een kopje thee drukt een levenshouding uit en is een gelegenheid om even te ontspannen en alles stil te leggen. Wil je alles weten over de Marokkaanse theeceremonie? In deze gezellige workshop krijg je alle uitleg over het gebruik van muntthee en de theegewoontes in de Arabische cultuur. Je geniet van een heerlijk kopje verse thee met koekjes die je ter plekke maakt.

Sessies

 • za 13 mei '23
  14:00 - 16:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 14,5
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 12
 • Sociale prijs
  € 2,5
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Baraa Khadra

Organiseert en coördineert het aanbod rond het thema diversiteit.
Meer over Baraa Khadra

Nadia Ben Mohammed

Meer over Nadia Ben Mohammed