Mu.ZEE en Spilliaert

© Creative Commons

bezoek

Start wo 8 maart '23
14:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 15
Alle tarieven

Waar Mu.Zee vzw
Romestraat 11
8400 Oostende

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Samen met gids Greet Lemayeur ga je op zoek naar sporen van Spilliaert in de collectie van Mu.ZEE. Oostende en Léon Spilliaert zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zijn nachtelijke zwerftochten doorheen de stad en de lange wandelingen langs het strand zetten hem aan tot het creëren van zijn beste werken: donker en mysterieus! Maar is dat wel zo? En hoe past zijn werk in het geheel van de collectie-presentatie?

Praktisch

We spreken af aan de ingang van Mu.ZEE, Romestraat 11, 8400 Oostende.

Sessies

 • wo 8 maart '23
  14:00 - 16:00
  Mu.Zee vzw - Default

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 18
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 15
 • Sociale prijs
  € 3
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Greet Lemayeur

Greet Lemayeur is gids in Mu.ZEE en in het Ensorhuis te Oostende.
Meer over Greet Lemayeur

In samenwerking met

 • Mu.Zee vzw