Muziek en video streamen - online

© Kristof D'hanens

Start ma 18 oktober '21
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Bij je thuis
via Zoom
Online Online

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Stipt om 19u de tv aanzetten voor het journaal, weinig mensen die dat nog doen. En ook de cd-speler en iPod zijn een stille dood aan het sterven. Tegenwoordig kijken en luisteren we waar en wanneer we willen, op gelijk welk toestel, dankzij online streaming. In deze online demosessie lichten we toe welke streamingdiensten er bestaan: van Spotify over YouTube Music tot Netflix en VRT.nu. Hoe maak je zelf afspeellijsten? Wat zijn podcasts en waar vind je ze? En welke apps en toestellen moet je daarvoor in huis halen?

Praktisch

Zowel voor Android- en iOS-toestellen!

Sessies

 • ma 18 oktober '21
  19:30 - 21:30
  Bij je thuis - thuis

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • Sociale prijs
  € 1
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Kristof D'hanens

Kristof D'hanens heeft een missie: Vlamingen vertrouwder maken met apps, smartphones en…
Meer over Kristof D'hanens

In samenwerking met