Never, ever, give up! - herstelverhaal

© Guy Surmont

Start do 5 oktober '23
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

‘Als ik terugkijk naar mijn verleden zie ik veel gruwel, ellende, pijn en verdriet. Depressies en suïcidaal alcoholisme tot gevolg… Als ik nu naar mezelf kijk in de spiegel zie ik een sterk persoon. Iemand die de strijd gewonnen heeft en iemand die nooit meer opgeeft. Hoe moeilijk het leven ook mag zijn.’ Omwille van het taboe en allerlei stigma's willen de meeste mensen liever niet praten en getuigen over hun psychische kwetsbaarheid. Guy doet dit wél, omdat hij wil bijdragen aan het doorbreken van dit taboe. Ook jij kan dit doen, door naar zijn verhaal te komen luisteren en door achteraf van ideeën te wisselen over hoe je jezelf of mensen in je omgeving kan versterken in het vinden van hoop, eigen kracht en herstel.

Praktisch

We brengen dit ervaringsverhaal in de week van de Geestelijke Gezondheidszorg om het taboe op psychische problemen te doorbreken en een hart onder de riem steken voor wie het zelf of aan de zijlijn meemaakt.
De werking van ervaringsdeskundigen van NOWE (het netwerk van geestelijke gezondheidszorg in Noord West-Vlaanderen) wil via getuigenissen aantonen dat herstel wel degelijk kan.

Sessies

 • do 5 oktober '23
  19:30 - 21:30
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 5

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 8
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • Sociale prijs
  € 0
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs: * als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt); * of als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent; * of als je een inkomen hebt dat onder de Europese Armoedegrens ligt: - alleenstaande zonder kinderen: 1.366 € - koppel zonder kinderen: 2.049 € / met 1 kind -14j: 2.459€ / met 2 kinderen -14j: 2.869 € / met 3 kinderen -14j: 3.279€ - alleenstaande met 1 kind -14j: 1.776 € - per extra kind jonger dan 14 jaar: 410 € extra / per extra kind vanaf 14 jaar: 683 € extra Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Onder de knop 'vragen' vind je meer informatie

Begeleiding

Guy Surmont

Meer over Guy Surmont

In samenwerking met

 • Netwerk Geestelijke Gezondheidszorg NOWE