#Niksnieuwjaar: hoe koop je een jaar lang geen nieuwe spullen?

© Marlies Van Wemmel

BruggeNaarMorgen: wij bouwen mee!

Start wo 24 januari '24
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 8
Alle tarieven

Waar Korf
Naaldenstraat 4
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

In 2022 besloot Marlies om een challenge aan te gaan: een jaar lang Niks Nieuws kopen. Ze doopte het project #Niksnieuwjaar. Het werd een boeiend jaar vol avonturen en zoektochten, maar ook een jaar van loslaten en leren leven in een compleet nieuwe en verhelderende mindset. Met deze boeiende lezing vertelt Marlies haar verhaal en wil ze mensen inspireren. Ze legt haar basisprincipes en drijfveren uit aan de hand van vrolijke anekdotes uit een bewogen challenge.


Deze activiteit maakt deel uit van de reeks BruggeNaarMorgen: wij bouwen mee!

Met deze reeks zetten Avansa & De Republiek de schouders mee onder het Brugse Klimaatplan 2030. Zo bouwen we samen aan BruggeNaarMorgen.

Met ondersteuning van Stad Brugge - BruggeNaarMorgen

Sessies

 • wo 24 januari '24
  19:30 - 22:00
  Korf - Café

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 10
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 8
 • UiTPAS kansentarief
  € 2
  Wie in onze regio woont (Beernem, Blankenberge, Brugge, Damme, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostkamp, Torhout, Zuienkerke) en een beperkt inkomen heeft, kan een 'Uitpas verlaagd tarief' aankopen (1 euro). Zo geniet je van het Uitpaskansentarief: 80% korting op Uitpasactiviteiten. Wie komt in aanmerking voor het Uitpaskansentarief? - Personen met actieve schulden in budgetbeheer, budgetbegeleiding of collectieve schuldenregeling - Personen met een leefloon of gelijkgestelde OCMW-steun - Personen met inkomensgarantie voor ouderen (IGO) of gewaarborgd inkomen bejaarden (GIB) - Niet-begeleide minderjarige vreemdeling - Mensen met een verhoogde tegemoetkoming Val je onder één van deze categorieën, dan heb je zonder bijkomend onderzoek recht op een UiTPAS aan het kansentarief. Personen met een beperkt inkomen kunnen na een inkomensonderzoek ook in aanmerking komen voor het kansentarief. Let wel: de kosten voor materiaal of maaltijden gekoppeld aan een activiteit, vallen soms buiten het Uitpas Kansentarief. Meer info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Marlies Van Wemmel

Meer over Marlies Van Wemmel

In samenwerking met

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project BruggeNaarMorgen - Wij bouwen mee!