Online contact houden met vrienden of familie

© appstublieft.be

Start wo 19 oktober '22
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Sint-Andries
Albert Serreynstraat 1
8200 Sint-Andries

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Facebook kent intussen iedereen, maar er bestaan nog veel meer sociale netwerken om je vrienden, familie en kennissen te volgen. In deze demosessie gidst Kristof je door Instagram, LinkedIn, Twitter en Pinterest. Maar je maakt ook kennis met minder gekende netwerken als Untappd, Vivino, Goodreads en Strava.

Hoe zit dat nu juist met die stories op Instagram? Waarom zijn politici zo’n grote fans van Twitter? En hoe maak je een inspiratiebord op Pinterest? Kristof D’hanens, bezieler van appstublieft.be, helpt je op weg.

Sessies

 • wo 19 oktober '22
  19:30 - 21:30
  Bibliotheek Sint-Andries - Zaal

Locatie(s)

 • Bibliotheek Sint-Andries Albert Serreynstraat 1
  8200 Sint-Andries Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • Sociale prijs
  € 1
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Kristof D'hanens

Kristof D'hanens heeft een missie: Vlamingen vertrouwder maken met apps, smartphones en…
Meer over Kristof D'hanens

In samenwerking met

 • Openbare Bibliotheek Brugge