De invloed van voeding en levensstijl op je hormonen

© Creative Commons

online lezing

Start dinsdag 09 maart 2021
19:30 - 21:00

1 Sessie

Prijs

Standaardprijs: 20 euro
Alle tarieven

Waar Bij je thuis
via Zoom
Online Online

Meer info over de locatie

Begeleiding

Hormonen zijn de dirigenten van ons lichaam. Zij zetten onze genen aan of af. Zij geven de opdrachten aan onze organen wat te doen. Het is dus van groot belang dat het samenspel tussen alle hormonen in evenwicht is. De bekendste zijn de sexhormonen oestrogeen, progesteron en testosteron. Maar er is ook nog insuline, groeihormoon, cortisol, melatonine, prolactine, vasopressine, T3 en T4... Sabine Martens, voedingscoach, geeft je inzicht in het samenspel tussen de belangrijkste hormonen en geeft je tips hoe je alles in evenwicht kan brengen met aangepaste voeding en leefstijl.

Praktisch

Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goeie internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig om te kunnen deelnemen. Na je inschrijving en betaling ontvang je enkele dagen voor de activiteit start, een mail met alle praktische gegevens om deel te kunnen nemen aan deze sessie. Download alvast Zoom op je pc of tablet. In onze vragenrubriek (bovenaan, de link naar "vragen") lees je stap voor stap hoe je werkt met Zoom.

Sessies

 • dinsdag 09 maart 2021
  19:30 - 21:00
  Bij je thuis - thuis

Locatie

Bij je thuis via Zoom
Online Online Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  24 euro
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  20 euro
 • Sociale prijs
  4 euro
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Sabine Martens

Meer over Sabine Martens