Op bezoek in het Europacollege

© Creative Commons

Start do 28 oktober '21
10:00 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Europacollege
Verversdijk 16
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Dit is een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van het Europacollege. Professor Norbert Vanhove, schatbewaarder van het Europacollege, laat je kennismaken met het instituut en geeft je een rondleiding op de campus op de Verversdijk. Het College werd opgericht in 1950 en heeft als opdracht postuniversitair onderwijs te verschaffen en andere activiteiten van Europees belang te organiseren. Er zijn campussen in Brugge en in Natolin (Polen).


europe-direct.jpg

Praktisch

We beperken de groep tot 25 personen. Breng een mondmasker mee.

Sessies

 • do 28 oktober '21
  10:00 - 12:00
  Europacollege - Europacollege

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • Sociale prijs
  € 1
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Norbert Van Hove

Meer over Norbert Van Hove

In samenwerking met