Opmerkelijke Jabbekenaars - beeldhouwer Marcel Vanden Bilcke

© Marcel Vanden Bilcke

Start za 28 januari '23
10:00 - 11:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Atelier Marcel Vanden Bilcke
Sarkoheemstraat 19A
8490 Zerkegem

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

We bezoeken kunstenaar Marcel Vanden Bilcke in zijn atelier in Zerkegem. Marcel maakt kunstwerken en assemblages met de meest uiteenlopende materialen. Aanvankelijk werkte hij bijna uitsluitend met witsteen en arduin, maar nu heeft geen enkele materie nog geheimen voor Marcel. Hij is steeds op zoek naar nieuwe materie en vormgeving. Je kent wellicht het monument van zijn hand in Zerkegem ter ere van Tourwinaar Romain Maes - ook een 'Zerkegemmenaar'!

Praktisch

Samen met de gemeente en de bibliotheek van Jabbeke organiseren we de reeks 'Opmerkelijke Jabbekenaars'. Twee keer per jaar brengen we een bezoek aan een Jabbekenaar die zich laat opmerken door kunst, ambacht, beroep of een bijzonder verhaal.

Sessies

 • za 28 januari '23
  10:00 - 11:30
  Atelier Marcel Vanden Bilcke - Atelier Marcel Vanden Bilcke

Locatie(s)

 • Atelier Marcel Vanden Bilcke Sarkoheemstraat 19A
  8490 Zerkegem Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • Sociale prijs
  € 1
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Marcel Vanden Bilcke

Meer over Marcel Vanden Bilcke

In samenwerking met