Opmerkelijke Jabbekenaars - Carving Koen

© Carving Koen

Start vr 3 september '21
14:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 12
Alle tarieven

Waar Vrijetijdscentrum Jabbeke
Vlamingveld 40
8490 Jabbeke

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Je treft ze in bossen, speelpleinen en langs landelijke wegen: de houten werken van Carving Koen. Zitbanken in de vorm van een dier, totempalen, grillige figuren... met zijn kettingzaag tovert Koen ze in één stuk uit een boomstam. Carving Koen is van Zerkegem, en dus een uitgelezen gast voor deze reeks. Binnen in het Vrijetijdscentrum Jabbeke geeft hij wat uitleg over zijn werk. Buiten krijg je ter plekke te zien hoe hij te werk gaat: hij zaagt een uil uit een boomstronk. Het werkstuk wordt verloot onder de aanwezigen.

Praktisch

Samen met de gemeente en de bibliotheek van Jabbeke organiseren we de reeks 'Opmerkelijke Jabbekenaars'. Twee keer per jaar brengen we een bezoek aan een 'opmerkelijke Jabbekenaar'. Tijdens deze sessie geeft kettingzaag-kunstenaar Carving Koen een woordje uitleg over zijn methode, werken, materialen...., gevolgd door een demonstratie buiten in het park van het VTC in Jabbeke.

Sessies

 • vr 3 september '21
  14:00 - 16:00
  Vrijetijdscentrum Jabbeke - Default

Locatie(s)

 • Vrijetijdscentrum Jabbeke Vlamingveld 40
  8490 Jabbeke Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 14,5
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 12
 • Sociale prijs
  € 2,5
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Koen Vandewalle

Meer over Koen Vandewalle

In samenwerking met