Plantaardig alternatief voor kaastaart op basis van noten

© Sam Serveert

Start za 16 maart '24
14:00 - 16:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 32
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Sam Janssens (Sam Serveert) houdt ervan om smakelijke en gezonde lekkernijen te creëren. En trouw aan haar filosofie doet ze dit met zorg voor de mens en de planeet. Daarom gebruikt ze zoveel mogelijk ingrediënten die voor het rapen liggen in de natuur of die gered kunnen worden van de afvalberg. Je maakt samen de basis voor deze plantaardige 'kaas'taart die niet in de oven hoeft. Daarna kan je zelf met behulp van een rijk gamma aan ingrediënten zoals de befaamde fruit- en groentepoeders van Sam Serveert, je eigen unieke taartje op smaak brengen en versieren. En je stapt naar huis niet alleen met je eigen taartje, maar ook met een hoofd vol ideeën om creatief in de vegan dessertkeuken aan de slag te gaan.Praktisch

Voorkennis is niet nodig. Breng een schortje mee.

Sessies

 • za 16 maart '24
  14:00 - 16:30
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 38,4
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 32
 • UiTPAS kansentarief
  € 6,4
  Wie in onze regio woont (Beernem, Blankenberge, Brugge, Damme, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostkamp, Torhout, Zuienkerke) en een beperkt inkomen heeft, kan een 'Uitpas verlaagd tarief' aankopen (1 euro). Zo geniet je van het Uitpaskansentarief: 80% korting op Uitpasactiviteiten. Wie komt in aanmerking voor het Uitpaskansentarief? - Personen met actieve schulden in budgetbeheer, budgetbegeleiding of collectieve schuldenregeling - Personen met een leefloon of gelijkgestelde OCMW-steun - Personen met inkomensgarantie voor ouderen (IGO) of gewaarborgd inkomen bejaarden (GIB) - Niet-begeleide minderjarige vreemdeling - Mensen met een verhoogde tegemoetkoming Val je onder één van deze categorieën, dan heb je zonder bijkomend onderzoek recht op een UiTPAS aan het kansentarief. Personen met een beperkt inkomen kunnen na een inkomensonderzoek ook in aanmerking komen voor het kansentarief. Let wel: de kosten voor materiaal of maaltijden gekoppeld aan een activiteit, vallen soms buiten het Uitpas Kansentarief. Meer info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Sam Janssens

Brugs sociaal-circulaire impact onderneemster Sam Janssens geeft onder de naam Sam Serveert…
Meer over Sam Janssens