Plantaardige eiwitten en vleesvervangers

© Avansa

Start ma 6 december '21
19:00 - 22:00

3 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 90
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Kok en lesgever Peter Vandermeersch maakt je tijdens deze kookles wegwijs in de vele mogelijkheden om de vleesvervangers of plantaardige eiwitten eenvoudig en vooral ook smakelijk en kleurrijk te leren bereiden. Je leert de diverse soorten eiwitten goed kennen en deze op een passende manier klaar te maken. Samen met Peter maak je onder andere bereidingen op basis van het granen eiwit, het noten eiwit, het peulvruchten eiwit en het zuivel eiwit. Je kan uiteraard ook uitgebreid proeven van al het lekkers. De bereidingen zijn zeer toegankelijk ook voor niet-vegetariërs en kinderen.

Praktisch

Een uitgebreide degustatie is in de prijs begrepen.

Sessies

 • ma 6 december '21
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3
 • ma 13 december '21
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3
 • ma 20 december '21
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 108
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 90
 • Sociale prijs
  € 18
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch