Vertelavond: een nieuwe start

© Op-Lichters

(RE)BIRTH

Start wo 13 september '23
19:00 - 21:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 12
Alle tarieven

Waar Concertgebouw Brugge vzw
't Zand 34
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Inspireren, ontroeren, spelen, genieten, raken. Dat doen deze vertellers. Ze laten het publiek aan hun lippen hangen, nemen hen mee in een mooi verhaal en beroeren vele harten. De vertellers brengen elk een verhaal over een nieuw begin, een totale re-set: na een ziekte, een moeilijke periode, een nieuwe situatie, een verhuis, een verlies, een verse start. Omdat verhalen vertellen ‘des mensen’ is, omdat verhalen vertellen verbindt, omdat verhalen ogen laten op-lichten.

Praktisch

Deze activiteit vindt plaats in het Concertgebouw in het kader van het festival (RE)BIRTH: concertgebouw.be/rebirth. In de pauze krijg je een drankje aangeboden.

Sessies

 • wo 13 september '23
  19:00 - 21:00
  Concertgebouw Brugge vzw - Forum 6

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 15
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 12
 • Sociale prijs
  € 3
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs: * als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt); * of als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent; * of als je een inkomen hebt dat onder de Europese Armoedegrens ligt: - alleenstaande zonder kinderen: 1.366 € - koppel zonder kinderen: 2.049 € / met 1 kind -14j: 2.459€ / met 2 kinderen -14j: 2.869 € / met 3 kinderen -14j: 3.279€ - alleenstaande met 1 kind -14j: 1.776 € - per extra kind jonger dan 14 jaar: 410 € extra / per extra kind vanaf 14 jaar: 683 € extra Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Onder de knop 'vragen' vind je meer informatie

Begeleiding

Karin Bral

Alles vloeit, alles verandert... niets blijft hetzelfde.Als lerares woordkunst aan het…
Meer over Karin Bral

In samenwerking met