Roger Raveel 100 jaar - terugblik op zijn werk

© Creative Commons

Start donderdag 22 april 2021
20:00 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: 10 euro
Alle tarieven

Waar Bij je thuis
via Zoom
Online Online

Meer info over de locatie

Begeleiding

Beeldend kunstenaar Roger Raveel zou dit jaar zijn honderste verjaardag vieren. Daarom loopt in BOZAR een grote overzichtstentoonstelling. Raveel is één van de meest iconische en eigenzinnige Belgische kunstenaars van de 20ste eeuw. Zijn eigen dagelijkse omgeving vormde zijn belangrijkste inspiratiebron. Hij integreerde die op een universele manier in zijn werk. Zijn beeldtaal schommelt tussen figuratief en abstract en is zeer herkenbaar en tegelijk mysterieus. We kunnen niet in groep naar de tentoonstelling maar geven je met deze rijk geïllustreerde lezing heel graag een pak info en bagage mee om zelf naar de retrospectieve te trekken. Een aanrader!

Praktisch

Deze online lezing vormt een prima voorbereiding op een bezoek aan de retrospectieve over Raveel in Bozar (https://www.bozar.be/nl/activities/168443-roger-raveel).
Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goeie internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig om te kunnen deelnemen. Na je inschrijving en betaling ontvang je kort voor de activiteit start, een mail met alle praktische gegevens om deel te kunnen nemen aan deze sessie.

Download alvast Zoom op je pc of tablet. In de vragenrubriek op onze website (https://avansa-brugge.be/vragen ) lees je stap voor stap hoe je werkt met Zoom.

Sessies

 • donderdag 22 april 2021
  20:00 - 21:30
  Bij je thuis - thuis

Locatie

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  12 euro
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  10 euro
 • Sociale prijs
  2 euro
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Pascale Vanden Storme

Meer over Pascale Vanden Storme