Safari in Brugge: natuurwandeling in de binnenstad

© Creative Commons

Start zo 22 augustus '21
10:00 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Rode Luifel op het Kanaaleiland
Bargeplein
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

De scheiding tussen natuur en de menselijke stadsomgeving wordt steeds dunner. De natuur weet binnen te dringen en zich aan de stedelijke omgeving aan te passen.

De klemtoon in deze safari ligt op biotopen die eigen zijn aan de stad, zoals oever- en muurvegetatie, publieke parken, oude bleekweiden, kloostertuinen, bomenrijen en de beheersvormen die nodig zijn om al dit natuurschoon in stand te houden.

Praktisch

Zorg voor aangepaste kledij en goeie stapschoenen.

Sessies

 • zo 22 augustus '21
  10:00 - 12:00
  Rode Luifel op het Kanaaleiland - Rode Luifel op het Kanaaleiland

Locatie(s)

 • Rode Luifel op het Kanaaleiland Bargeplein
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • Sociale prijs
  € 1
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding