Samen zingen aan de piano

© Bart Merlevede - Tamboeri

Start wo 17 november '21
14:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 8
Alle tarieven

Waar LDC De Stip
Sint-Jozefsdreef 5
8020 Oostkamp

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Samen zingen ontspant, geeft energie, maakt blij en zorgt voor verbinding. Kortom, samen zingen is - net als lachen - goed voor je! Je zingt enkele mooie en eenvoudige liedjes in groep, met muzikant Bart Merlevede live aan de piano. Schrijf je in voor een namiddag ongedwongen zangplezier!

Praktisch

Puur zangplezier waarvoor je geen enkele muzikale ervaring nodig hebt!

Sessies

 • wo 17 november '21
  14:00 - 16:00
  LDC De Stip - LDC De Stip

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 10
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 8
 • Sociale prijs
  € 2
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Bart Merlevede

Bart Merlevede is muziektherapeut en geeft reeds meer dan 15 jaar muzikale vorming, overal te…
Meer over Bart Merlevede

In samenwerking met

 • LDC De Stip
 • Gemeentebestuur Oostkamp