Samen zingen - nachtliederen

© Creative Commons

Erfgoeddag 2021

Start zaterdag 24 april 2021
20:00 - 22:00

1 Sessie

Prijs

Gratis: 0 euro
Alle tarieven

Begeleiding

De nacht spreekt tot de verbeelding. Ze betovert, versluiert, fascineert en nodigt uit. Nachtraven, lavelozen, geheime minnaars, droombeelden en fantomen… ze kruipen uit gaten en kieren zodra het duister valt. Geen wonder dat er een heel repertoire aan nachtliederen bestaat. Samen met Bart Merlevede bezing je de nacht. Na de workshop breng je enkele liedjes live voor onze nachtelijke bezoekers.

Praktisch

Puur zangplezier waarvoor je geen enkele muzikale ervaring nodig hebt! Deze activiteit kadert in ons programma voor Erfgoeddag 2021 met als thema 'De nacht'. Op zaterdag 24 april zijn er vanaf 19u30 lezingen en workshops. Na afloop kan je in de bar genieten van een slaapmutsje en enkele nachtelijke liedjes.
Inschrijven op www.erfgoedcelbrugge.be/erfgoeddag2021 vanaf zondag 18 april om 10u tot donderdag 22 april om 22u. Lukt het niet om online in te schrijven? Dan kan je van zondag 19 april tot donderdag 22 april tussen 10u en 12u ook telefonisch reserveren op het nummer 050/44 50 48.

Sessies

  • zaterdag 24 april 2021
    20:00 - 22:00
    Avansa Brugge vzw - lokaal 8

Prijs

  • Gratis
    0 euro

Begeleiding

Bart Merlevede

Bart Merlevede is muziektherapeut en geeft reeds meer dan 15 jaar muzikale vorming, overal te lande. In Brugge legt hij zich toe op muziekkampjes voor kleuters en muziek op schoot voor baby en ouders. Verder kan je bij hem terecht voor individuele muziektherapie (volwassenen en kinderen), zingen, Afrikaanse percussieworkshops en optredens.


Zijn nieuwste project heet de Tamboerijnen: rock and roll voor kinderen, waarmee hij optreedt in Vlaamse muziekclubs, jeugdhuizen en op evenementen.


Vormingplus Brugge is een partner in het tot stand komen van de cd-uitgave 'Tamboeri zingt!'Voor meer informatie: https://www.tamboeri.be/

Meer over Bart Merlevede

In samenwerking met

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Erfgoeddag 2021 - De Nacht