Sea-Bridges: StreetArt tussen Zeebrugge en Dudzele

© Creative Commons

fietstocht

Start zo 19 maart '23
14:00 - 17:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 12
Alle tarieven

Waar Seafront
Vismijnstraat 7
8380 Zeebrugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Na de fel gesmaakte StreetArt-route in Brugge en rand, gingen Wietse en zijn kompanen aan de slag in het gebied richting zeehaven. Tijdens de voorbije zomer zetten deze kunstenaars de gevels van huizen en publieke gebouwen in de verf in Lissewege, Dudzele, Zwankendamme en Zeebrugge. Gids Marie-Christine Leys vertelt je het verhaal achter de verbazende, verrassende, speelse werken tijdens een fietstocht van ongeveer 15 km.

Praktisch

Breng een fiets in goede staat mee. Vergeet je slot niet. We starten in Zeebrugge aan de gebouwen van Seafront en fietsen samen een lus van ongeveer 15 km langs de StreetArt-werken tussen Zeebrugge en Dudzele. We eindigen opnieuw aan Seafront.

Sessies

 • zo 19 maart '23
  14:00 - 17:00
  Seafront - Seafront

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 14,5
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 12
 • Sociale prijs
  € 2,5
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Marie-Christine Leys

Meer over Marie-Christine Leys