Shoppen en betalen met je smartphone - online

© Kristof D'hanens

Start do 16 september '21
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Bij je thuis
via Zoom
Online Online

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

De komende jaren gaan we meer en meer betalen met onze smartphone. Hoe werkt dit? Wat zijn de opties? En hoe veilig is het? In deze sessie geven we een overzicht van hoe je betaalt met apps in plaats van met je bankkaart. En er is meer: digitaal boodschappenlijstjes maken, virtueel door promofolders bladeren of je klantenkaarten digitaliseren? Je leert het allemaal in deze online digisessie!

Praktisch

Zowel voor Android- en iOS-toestellen!

Sessies

 • do 16 september '21
  19:30 - 21:30
  Bij je thuis - thuis

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • Sociale prijs
  € 1
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Kristof D'hanens

Kristof D'hanens heeft een missie: Vlamingen vertrouwder maken met apps, smartphones en…
Meer over Kristof D'hanens

In samenwerking met