Silhouet borduren

© Ateljee AnnA B

Start do 7 december '23
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 28
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Herinneringen, aan zoveel mooie dingen… die wil je graag blijven vasthouden. Ann Benoot, Ateljee AnnA B, helpt je die mooie momenten vast te leggen. Je vertrekt van een sprekende foto, zet het silhouet ervan op borduurstof en gaat aan de slag met naald en draad. Het is een eenvoudige creatieve techniek die je helpt om jouw persoonlijk verhaal op een unieke manier heel tastbaar te maken. De focus ligt hierbij op het vertragen en het herbeleven van een kostbare herinnering en niet op ingewikkelde borduursteken.

Praktisch

Breng een/eenkele duidelijk afgelijnde foto('s) mee. Het silhouet wordt overgezet op stof.

Voorkennis

Je hoeft geen borduurkennis te hebben.

Sessies

 • do 7 december '23
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 32
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 28
 • Sociale prijs
  € 4
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs: * als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt); * of als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent; * of als je een inkomen hebt dat onder de Europese Armoedegrens ligt: - alleenstaande zonder kinderen: 1.366 € - koppel zonder kinderen: 2.049 € / met 1 kind -14j: 2.459€ / met 2 kinderen -14j: 2.869 € / met 3 kinderen -14j: 3.279€ - alleenstaande met 1 kind -14j: 1.776 € - per extra kind jonger dan 14 jaar: 410 € extra / per extra kind vanaf 14 jaar: 683 € extra Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Onder de knop 'vragen' vind je meer informatie

Begeleiding

Ann Benoot

Ann(A) is een nieuwsgierige en gepassioneerde creatieve maker. Geïnspireerd door de wonderlijke…
Meer over Ann Benoot