Slim verkopen, zonder makelaar

© Creative Commons

Start di 8 maart '22
19:00 - 21:00

3 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 40
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Een huis verkopen zonder makelaar bespaart een pak geld. Je kan zo de verkoopprijs drukken en er toch de beoogde opbrengst aan overhouden. Jouw bijdrage om de oververhitte vastgoedmarkt wat te laten afkoelen! Er komt wel één en ander bij kijken. In deze reeks krijg je een overzichtelijk stappenplan met ultieme tips en adviezen. Welke zijn de commerciële, administratieve en juridische aspecten van het verkoopproces om van je eigen verkoop een succesverhaal te maken? Sonja Callens helpt je om jouw verkoop vlot te laten verlopen.

Sessies

 • di 8 maart '22
  19:00 - 21:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 5
 • di 15 maart '22
  19:00 - 21:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 5
 • di 22 maart '22
  19:00 - 21:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 5

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 48
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 40
 • Sociale prijs
  € 8
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Sonja Callens

Meer over Sonja Callens