Snijtechnieken in de keuken - soorten messen en het slijpen ervan

© Vormingplus regio Brugge

Start di 14 februari '23
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 32
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Je bereidingen worden aantrekkelijker, creatiever en veelvormiger wanneer je je groenten op zeer diverse manieren en aan de hand van verschillende snijtechnieken verwerkt. Vormen zoals julienne, brunoise en mirepoix, maar ook technieken zoals ciseleren, eminceren, snipperen en het snijden van driehoeken, cocottes en staafjes komen aan bod in deze les. Je kan alles ook zelf inoefenen. Je leert verder de verschillende soorten messen uit de vegetarische keuken kennen, en hoe je er mee werkt. Peter Vandermeersch toont je ook hoe je je messen scherp houdt.

Praktisch

Breng verschillende keukenmessen mee. Je krijgt uitgebreid de kans om te leren snijden en om je messen te leren slijpen.

Sessies

 • di 14 februari '23
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 38,5
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 32
 • Sociale prijs
  € 6,5
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch