Starten met schrijven

© Ivan Van de Capelle

Start wo 29 november '23
18:30 - 21:00

4 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 75
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Je voelt al een hele tijd schrijfkriebels? Je kan niet zonder pen en papier? Je loopt met een verhaal in je hoofd maar krijgt het niet neergepend? Als je op één van die vragen 'ja' antwoordt, is deze schrijfcursus je op het lijf geschreven. Schrijfster Lies Gallez zet je op weg. Via tal van oefeningen leer je spelen met tijd, stijl en verwoording. Je bedenkt personages en plots. Je wordt heel wat wijzer over de opbouw van een verhaal. Vergeet niet: wie start met schrijven, blijft schrijven.

Praktisch

Deze cursus is geschikt voor absolute beginners en ook voor wie een korte kennismaking verhalen schrijven gevolgd heeft.

Sessies

 • wo 29 november '23
  18:30 - 21:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8
 • wo 6 december '23
  18:30 - 21:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8
 • wo 13 december '23
  18:30 - 21:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8
 • wo 20 december '23
  18:30 - 21:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 90
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 75
 • UiTPAS kansentarief
  € 15
  Wie in onze regio woont (Beernem, Blankenberge, Brugge, Damme, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostkamp, Torhout, Zuienkerke) en een beperkt inkomen heeft, kan een 'Uitpas verlaagd tarief' aankopen (1 euro). Zo geniet je van het Uitpaskansentarief: 80% korting op Uitpasactiviteiten. Wie komt in aanmerking voor het Uitpaskansentarief? - Personen met actieve schulden in budgetbeheer, budgetbegeleiding of collectieve schuldenregeling - Personen met een leefloon of gelijkgestelde OCMW-steun - Personen met inkomensgarantie voor ouderen (IGO) of gewaarborgd inkomen bejaarden (GIB) - Niet-begeleide minderjarige vreemdeling - Mensen met een verhoogde tegemoetkoming Val je onder één van deze categorieën, dan heb je zonder bijkomend onderzoek recht op een UiTPAS aan het kansentarief. Personen met een beperkt inkomen kunnen na een inkomensonderzoek ook in aanmerking komen voor het kansentarief. Let wel: de kosten voor materiaal of maaltijden gekoppeld aan een activiteit, vallen soms buiten het Uitpas Kansentarief. Meer info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Lies Gallez

Lies Gallez (1990, Brugge) debuteerde in 2021 met haar bejubelde verhalenbundel ‘Het water vangen’.…
Meer over Lies Gallez