Starten met schrijven

© Ivan Van de Capelle

Start wo 4 mei '22
18:30 - 21:00

4 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 60
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Je voelt al een hele tijd schrijfkriebels? Je kan niet zonder pen en papier? Je loopt met een verhaal in je hoofd maar krijgt het niet neergepend? Als je op één van die vragen 'ja' antwoordt, is deze schrijfcursus je op het lijf geschreven. Schrijfster Lies Gallez zet je op weg. Via tal van oefeningen leer je spelen met tijd, stijl en verwoording. Je bedenkt personages en plots. Je wordt heel wat wijzer over de opbouw van een verhaal. Vergeet niet: wie start met schrijven, blijft schrijven.

Praktisch

Deze cursus is geschikt voor absolute beginners en ook voor wie een korte kennismaking verhalen schrijven gevolgd heeft.

Sessies

 • wo 4 mei '22
  18:30 - 21:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 5
 • wo 11 mei '22
  18:30 - 21:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 6
 • wo 25 mei '22
  18:30 - 21:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 5
 • wo 1 juni '22
  18:30 - 21:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 5

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 72
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 60
 • Sociale prijs
  € 12
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Lies Gallez

Lies Gallez (Brugge, 1990) houdt niet van massaconsumptie, autosnelwegen en tankstationkoffie. In…
Meer over Lies Gallez