Starten met schrijven - online

© Ivan Van de Capelle

Start woensdag 28 april 2021
19:30 - 21:00

4 sessies

Prijs

Standaardprijs: 60 euro
Alle tarieven

Waar Bij je thuis
via Zoom
Online Online

Meer info over de locatie

Begeleiding

Je voelt al een hele tijd schrijfkriebels? Je kan niet zonder pen en papier? Je loopt met een verhaal in je hoofd maar krijgt het niet neergepend?

Je voelt al een hele tijd schrijfkriebels? Je kan niet zonder pen en papier? Je loopt met een verhaal in je hoofd maar krijgt het niet neergepend? Als je op één van die vragen 'ja' antwoordt, is deze schrijfcursus je op het lijf geschreven. Schrijfster Lies Gallez zet je op weg. Via tal van oefeningen leer je spelen met tijd, stijl en verwoording. Je bedenkt personages en plots. Je wordt heel wat wijzer over de opbouw van een verhaal. Vergeet niet: wie start met schrijven, blijft schrijven.

Praktisch

Deze cursus is geschikt voor absolute beginners en ook voor wie een korte kennismaking verhalen schrijven gevolgd heeft. We starten deze reeks online maar zodra de regels het toelaten, proberen we live samen te komen (in onderling overleg).
We werken via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goeie internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig om te kunnen deelnemen. Na je inschrijving en betaling ontvang je enkele dagen voor de activiteit start, een mail met alle praktische gegevens om deel te kunnen nemen aan deze sessie. Download alvast Zoom op je pc of tablet. In onze vragenrubriek (bovenaan, de link naar "vragen") lees je stap voor stap hoe je werkt met Zoom.

Sessies

 • woensdag 28 april 2021
  19:30 - 21:00
  Bij je thuis - thuis
 • woensdag 05 mei 2021
  19:30 - 21:00
  Bij je thuis - thuis
 • woensdag 19 mei 2021
  19:30 - 21:00
  Bij je thuis - thuis
 • woensdag 26 mei 2021
  19:30 - 21:00
  Bij je thuis - thuis

Locatie

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  72 euro
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  60 euro
 • Sociale prijs
  12 euro
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Lies Gallez

Lies Gallez (Brugge, 1990) houdt niet van massaconsumptie, autosnelwegen en tankstationkoffie. In 20 ...
Meer over Lies Gallez