State of the Region XL

© Avansa

Start dinsdag 16 maart 2021
19:30 - 22:00

1 Sessie

Prijs

Gratis: 0 euro
Alle tarieven

Begeleiding

Prof. Filip De Rynck (UGent), co-auteur van 'Middenveld. Tussen aanval en verdediging', en goed vertrouwd met de dynamiek in de regio, geeft de voorzet.

Hoe betrek je vrijwilligers en sympathisanten bij je werking? Hoe kan je samenwerken met je (gemeentelijke) overheid? En ben je dan ook een politieke speler? Daarna kan je in werkgroepen ingaan op een concrete kwestie, ideeën opdoen en ervaringen uitwisselen.

1. De vzw, ben je nog mee? Moet je je statuten aanpassen? Werk je (in corona) met vrijwilligers? Hoe zit dat juist met die

'nieuwe' bijklusregeling?

2. Hoe hou je contact met (vrijwilligers) in coronatijd? Hoe kom je straks weer naar buiten en krijg je iedereen mee?

3. Is jouw vereniging een mix waar iedereen zich thuis voelt of lijken jullie allemaal erg op elkaar? Hoe krijg je meer diversiteit in je vereniging? (mmv FMDO)

4. Hoe kan je als vereniging het (lokale) bestuur meekrijgen in jouw plannen en dromen? Hoe krijg je impact op het beleid?


Zit je zelf met een vraag waarover je graag wil uitwisselen, laat het ons weten! (jan.timmerman@vormingplus.be).

Het evenement is gratis. We willen jou graag een duwtje in de rug geven om straks weer aan de slag te gaan

Praktisch

Inschrijven bij : Vormingplus Midden- en Zuid- West- Vlaanderen https://www.vormingplusmzw.be/state-region-west-vlaanderen-1-jaar-later Inschrijvingen worden daags voordien afgesloten (23u55). Je ontvangt op dat moment een e-mail met de deelnamelink en het wachtwoord. Neem vooraf onze tips voor een geslaagde videobabbel door op https://avansa-mzw.be/blog/videobellen-tips

Sessies

  • dinsdag 16 maart 2021
    19:30 - 22:00

Prijs

  • Gratis
    0 euro

Begeleiding

Filip De Rynck

Meer over Filip De Rynck

In samenwerking met