Stikken met de naaimachine - een zomerse T-shirt of jurk

© Creative Commons

Start ma 27 juni '22
19:00 - 21:30

2 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 43
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Van het aangereikte patroon kan je een T-shirt of een jurk in een rekbare stof naaien. Het model heeft twee stolpplooien op de schouders en wie dat wil kan werken met kleine schoudervullingen. Het is een hippe basic die overal goed bij staat. Wil je graag een jurk? Ook dat kan. Het is een makkelijk te maken model dat vorm krijgt door er een smal strikceintuurtje in te dragen. Je kan variëren met de lengte van deze jurk; een maxi-versie of een tuniek, eventueel met splitjes in de zijnaad. Rose Casier, modelliste, begeleidt je stap voor stap. Dit is een ideaal werkstuk om de zomer mee te beginner!

Praktisch

Breng patroonpapier, een papierschaar, potlood, lat en kopspelden mee. De tweede sessie breng je ook een op punt gestelde naaimachine en alle toebehoren mee. Stof koop je best na de eerste sessie. Breng ook je picknick mee.

Voorkennis

Je hebt basiskennis van stikken met de naaimachine (je kan je machine draden en je kan stikken), of je bent al wat gevorderd.

Sessies

 • ma 27 juni '22
  19:00 - 21:30
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 7
 • wo 6 juli '22
  9:00 - 17:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 7

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 52
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 43
 • Sociale prijs
  € 9
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Rose Casier

Rose Casier is modeliste van opleiding. Mode, ontwerpen, naaien is een passie van haar die ze graag…
Meer over Rose Casier