Studiedag - voeding en gezonde darmflora

© Creative Commons

Start do 21 oktober '21
10:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 90
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Onze darmen en darmflora vormen een ingenieus systeem en zijn zeer belangrijk voor ons algemeen welzijn. Ter hoogte van de darmen wordt het bruikbare gedeelte van onze voeding terug opgenomen in het bloed om daaruit nieuwe cellen te maken. Zo wordt ons lichaam constant onderhouden en vernieuwd. Maar dit is enkel mogelijk als onze darmen goed functioneren. En daarvoor is een gezonde darmflora van levensbelang. Je darmflora gezond houden, kan je met je dagelijkse voeding. Sabine Martens, voedingscoach, vertelt je meer over de werking van darmen en darmflora en hoe je ze gezond maakt en houdt. Je krijgt meer inzicht in hoe voedselallergieën en -intoleranties ontstaan en wat je er kan aan doen. Via een kookles leer je talrijke praktische tips, ook voor kinderen, om gezond te eten zodat je darmflora een natuurlijke boost krijgt. Je leert ook hoe je efficiënt kan omgaan met courante darmproblemen zoals diarree en constipatie.

Praktisch

Een volledige natuurlijke maaltijd toegespitst op het thema is in de prijs begrepen.

Sessies

 • do 21 oktober '21
  10:00 - 16:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 108
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 90
 • Sociale prijs
  € 18
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Sabine Martens

Sabine Martens woont in Brugge en heeft een zelfstandige praktijk als voedingstherapeute. Haar…
Meer over Sabine Martens