Thee, een reis door de zintuigen

© Ivan Van de Kerckhove

Start wo 15 maart '23
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 22
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Zien, horen, voelen, ruiken en proeven: we hebben het meegekregen bij onze geboorte. Maar gebruiken we onze zintuigen goed? In deze workshop doen we samen het werk. Via je zintuigen verken je de wereld van de 'camellia sinensis' of de (echte) thee. Een boeiende wereld vol exotische geuren en smaken waait je tegemoet! We zetten verschillende soorten thee en zien, ruiken en proeven het verschil. Samen met theesommelier Veronique Sanctobin ga je via je zintuigen op een boeiende ontdekkingsreis door de wereld van de thee!

Praktisch

Ook wie al eens een thee-initiatie volgde zal weer nieuwe dingen bijleren.

Sessies

 • wo 15 maart '23
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 5

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 26
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 22
 • Sociale prijs
  € 4
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Veronique Sanctobin

Véronique Sanctobin is theesommelier en stichtend lid van de professionele vereniging Sommelier…
Meer over Veronique Sanctobin