Toegewijde tijd: het altijd frisse Nu – meditatie in de Sint-Godelieveabdij

© Trees Dewever

Start za 5 februari '22
14:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 15
Alle tarieven

Waar Sint-Godelieveabdij
Boeveriestraat 45
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Meditatie is net als het luisteren naar muziek een vorm van toegewijde tijd. Een wending naar schoonheid en diepte. Het is stoppen, stil en ontvankelijk zijn. De poriën van je huid openen, verhardingen laten smelten. Het is gevoelvol durven zijn en toestaan dat je hart ontpantsert en je buik zacht wordt. Tijd is een menselijke constructie voor planning en controle. Al mediterend laten we dit kader los en scheppen we ruimte in onze geest. Het is rusten in Zijn. In onverstoorbare, moeiteloze rust.

"De dingen om ons heen veranderen, ons lichaam verandert, maar er verstrijkt geen tijd als we rusten in de openheid van Nu. Dat vrije, altijd frisse Nu."

Praktisch

Trees Dewever neemt je mee in een bad van bewegende en zittende meditatie. Zij is leraar Zijnsoriëntatie, begeleidt al tien jaar mensen op psycho-spiritueel niveau en geeft meditatie-onderricht. In de stemmige kapittelzaal van de St. Godelieveabdij kan je zitten op de houten banken, maar er zullen ook meditatiebankjes en kussens voorhanden zijn.

In het kader van SLOW: https://www.concertgebouw.be/

Sessies

 • za 5 februari '22
  14:00 - 16:00
  Sint-Godelieveabdij - default

Locatie(s)

 • Sint-Godelieveabdij Boeveriestraat 45
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 18
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 15
 • Sociale prijs
  € 3
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Trees Dewever

Trees Dewever is leraar Zijnsoriëntatie en relaxatietherapeute. Vanuit haar praktijk in het…
Meer over Trees Dewever

In samenwerking met