TraumA daguitstap - per fiets langs het Triënnaleparcours

© Triënnale Brugge

Triënnale Brugge 2021

Start di 24 augustus '21
10:30 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 18
Alle tarieven

Waar Lokettenzaal station Brugge
Stationsplein 1
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Brugge vormt deze zomer opnieuw het decor voor de Triënnale Brugge, een uniek kunstentraject in de binnenstad. Deze derde editie - TraumA - experimenteert met hedendaagse nationale en internationale installaties in de openbare ruimte. Brugge lijkt de perfecte stad, een idyllisch paradijs waar de tijd heeft stilgestaan. Maar onze stad is meer dan dat. Onderhuids is er ook armoede, eenzaamheid, vervuiling, angs, leegstand. Het thema 'TraumA' wil de verborgen dimensies van de Brugse samenleving in vraag stellen, ontsluiert het verborgene en balanceert tussen droom en realiteit, privé en publiek. Gids Raf Devriendt neemt je tijdens deze daguitstap per fiets mee langs het hele parcours.

Praktisch

Per fiets breng je een uitgebreid bezoek aan alle installaties op het Triënnale parcours. Op de middag voorzien we 45 minuten voor een vrije lunch. Breng je picknick mee, en je fiets met fietsslot De fietstocht eindigt in de Gouden Handrei. We houden de groep beperkt en mondmaskers zijn verplicht.
Meer info over de Triënnale Brugge: https://www.triennalebrugge.be/nl/

Sessies

 • di 24 augustus '21
  10:30 - 16:00
  Lokettenzaal station Brugge - Default

Locatie(s)

 • Lokettenzaal station Brugge Stationsplein 1
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 18,5
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 18
 • Sociale prijs
  € 3,5
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Raf Devriendt

Meer over Raf Devriendt

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het projectTriënnale Brugge 2021: TraumA