TraumA - namiddagwandeling langs het Triënnaleparcours

© Triënnale Brugge

Triënnale Brugge 2021

Start donderdag 10 juni 2021
14:00 - 16:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: 10 euro
Alle tarieven

Waar Jan van Eyckplein
Jan van Eyckplein
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Brugge vormt deze zomer opnieuw het decor voor de Triënnale Brugge, een uniek kunstentraject in de binnenstad. Deze derde editie - TraumA - experimenteert met hedendaagse nationale en internationale installaties in de openbare ruimte. Het thema TraumA exploreert het verborgene en balanceert tussen droom en realiteit, privé en publiek. Gids Marc De Brabandere neemt je tijdens deze vrij korte wandeling mee langs een selectie kunstwerken: Gouden Handrei, Verversdijk, Pottenmakersstraat, Augustijnenrei, Sint-Maartensplein, OLV ter Potterie, Guido Gezellemuseum en Baron Ruzettepark.Praktisch

Deze wandeling duurt 2,5 uur en loopt langs een selectie van de werken. Je krijgt dus niet het volledige parcours te zien. We starten op het Jan van Eyckplein en eindigen bij het Baron Ruzettepark. We houden de groep beperkt en mondmaskers zijn verplicht.
Meer info over de Triënnale Brugge: https://www.triennalebrugge.be/nl/

Sessies

 • donderdag 10 juni 2021
  14:00 - 16:30
  Jan van Eyckplein - Default

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  12 euro
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  10 euro
 • Sociale prijs
  2 euro
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Marc De Brabandere

Meer over Marc De Brabandere

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Triënnale Brugge 2021: TraumA